Ring til os på: 21 46 65 43

Fodpleje i Høng - Kontakt os på tlf. 21 46 65 43

Pernille Bundgaard

Ejer af Klinik Bundgaard. Har over 12 års erfaring indenfor behandlinger. Pernilles vision er, at der er plads til alle, og at alle bliver behandlet godt og professionelt.

Hun er uddannet fysioterapeut, akupunktør og fodplejer.  

Lise Sevelsted

Klinikkens erfarne dame med mange års erfaring indenfor ergoterapi. Har i et par år været tilknyttet klinikken som fodplejer. 

Malene Jepsen

Uddannet fysioterapeut der har startet på klinikken under sit studie. Laver massagebehandlinger et par gange om måneden. Har til daglig fast arbejde på Kolonien Filadelfia i Dianalund

Kate Frykmann

Uddannet massør som har været tilknyttet klinikken i et par år. Har byens bedste hænder. Kan du ike komme til klinikken, så vil Kate gerne køre hjem til dig.

Louise Smedebøl (mangler billede)

Uddannet zoneterapeut, tilbyder japansk lifting, hotstonemassage og hårfjerning

Nathalie Andersen (mangler billede)

Uddannet kosmetolog, flere års erfaring fra arbejde i Matas, tilbyder ansigtsbehandlinger, makeup, hårfjerning, behandling af vipper og bryn samt massage. 

 

 

 

 

Info

Hovedgaden 16 C, 4270 Høng
+45 21 46 65 43
klinikbundgaard@gmail.com

2 weeks ago

Klinik Bundgaard

Lukket og slukket men kun for en periode. Det er nu sjovere, når vi kan hygge om kunderne. Vi håber fortsat, at I alle har det godt, og at I passer på jer selv og hinanden. Vi ses forhåbentlig på den anden side af corona-tiden. ... See moreSee less

Lukket og slukket men kun for en periode. Det er nu sjovere, når vi kan hygge om kunderne. Vi håber fortsat, at I alle har det godt, og at I passer på jer selv og hinanden. Vi ses forhåbentlig på den anden side af corona-tiden.

 

Comment on Facebook

Yeps det bliver dejligt når tingene normaliseres igen - ser frem til at blive behandlet igen 💚

Håber også I har det godt, glæder mig til vi kan ses igen ❤️

Load morePriser

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Booking

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt os

Tryk her for at læse mere


Læs mere