Ring til os på: 21 46 65 43

Fodpleje i Høng - Kontakt os på tlf. 21 46 65 43

Vi tilbyder:

Fodpleje

Akupunktur

Fysioterapi

Massage

Zoneterapi

Japansk Lifting

Hotstone massage

Hårfjerning

Ansigtsbehandlinger

Makeup

Fodpleje

er for alle. Det er en behandling hvor fødderne ordnes, neglene klippes og renses grundigt, den hårde hud beskæres, ligtorne og nedgroede negle behandles, og der afsluttes med let fodmassage.

Du kan trygt lægge dine fødder i vores hænder. Lise og Pernille er begge erfarne fodplejere uddannet fra Københavns fodplejeskole

Akupunktur

er behandling med nåle. Oftest på arme og ben, men kan også være på maven, ryggen, i hovedet eller i ørerne. Pernille er uddannet TCM-akupunktør hvilket vil sige, at det er den kinesiske, og meget gamle, tilgang med udgangspunkt i meridiansystemet, der behandles efter. Mange patienter har blandt andet oplevet rigtig god effekt ved menstruationssmerter, infertilitet, ledsmerter, muskelspændinger, hovedpiner samt ved søvnløshed.

Fysioterapi

Pernille har over12 års erfaring med behandling. Hun behandler næsten alt fra top til tå. Det er ofte en kombination af massage, brug af laser, akupressur og bindevævsmassage.

Har du spændingshovedpine, skuldersmerter, diskusprolapser, rygsmerter, iskias, knæ og ankelsmerter, eller anden smerteproblematik, så bestil en tid til fysioterapi.

Henvisning fra lægen? Vær opmærksom på at klinikken ikke har overenskomst med sygesikringen. Det vil sige, at du ikke får tilskud, såfremt du har en henvisning fra din læge. Du har derfor fuld egenbetaling hos Klinik Bundgaard

Sygeforsikring Danmark giver tilskud, såfremt du er medlem hos dem. 

Zoneterapi

er behandling af punkter under fødderne. Disse punkter, eller zoner, afspejler organer og områder af hele kroppen. Ved blide tryk skabes der en balancerende virkning af hele kroppen. Zoneterapi kan have en fantastisk effekt på blandt andet forstoppelse, smerter, søvnbesvær, hovedpine med mere. Louise er klinikkens behandler, men da hun ikke er RAB-godkendt, er det ikke muligt, at få tilskud til behandlingen fra Sygeforsikring Danmark

Japansk lifting

er en kombination af velvære samt behandling i ansigtet. Der bruges masker som er fugtgivende, og akupressur som er blide tryk på bestemte akupunkturpunkter. Der bruges ingen nåle. Foruden velvære, kan der  ved gentagne behandlinger, opnås synlige resultater i form af opstrammet hud omkring pande og øjne. 

Hotstone massage

er en lækker massage med brug af opvarmede sten. Det giver en dybdevirkende effekt i spændt muskulatur, og virker beroligende for sindet. Det er absolut den ultimative selvforkælelse, især i de kolde måneder. 

Hårfjerning/Sugaring

uønsket hår fjernes ved brug af HEVI Sugaring metoden. HEVI er en 100% naturligt og endda økologisk produkt, lavet af rene råvarer samt sukker og vand. Se under Priser hvilket områder der behandles.

Ansigtsbehandlinger

forkæl og hjælp din hud med en skøn behandling af klinikkens kosmetolog, Nathalie. Du kan vælge mellem flere behandlinger, men der bruges nogle af de bedste produkter ved hver enkelt behandling og hver gang. Du fortjener det bedste.

Makeup 

udføres ligeledes af klinikkens kosmetolog Nathalie. Du kan vælge mellem den lette hverdags makeup til den helt store brude makeup hvor der indgår en prøve makeup

 

 

 

 

 

Info

Hovedgaden 16 C, 4270 Høng
+45 21 46 65 43
klinikbundgaard@gmail.com

2 weeks ago

Klinik Bundgaard

Lukket og slukket men kun for en periode. Det er nu sjovere, når vi kan hygge om kunderne. Vi håber fortsat, at I alle har det godt, og at I passer på jer selv og hinanden. Vi ses forhåbentlig på den anden side af corona-tiden. ... See moreSee less

Lukket og slukket men kun for en periode. Det er nu sjovere, når vi kan hygge om kunderne. Vi håber fortsat, at I alle har det godt, og at I passer på jer selv og hinanden. Vi ses forhåbentlig på den anden side af corona-tiden.

 

Comment on Facebook

Yeps det bliver dejligt når tingene normaliseres igen - ser frem til at blive behandlet igen 💚

Håber også I har det godt, glæder mig til vi kan ses igen ❤️

Load morePriser

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Booking

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt os

Tryk her for at læse mere


Læs mere