Ring til os på: 21 46 65 43

Fodpleje i Høng - Kontakt os på tlf. 21 46 65 43

Vi tilbyder:

Fodpleje

Akupunktur

Fysioterapi

Massage

Hotstone massage

Hårfjerning voks/sugaring

Ansigtsbehandlinger

Makeup

Fodpleje

er for alle. Det er en behandling hvor fødderne ordnes, neglene klippes og renses grundigt, den hårde hud beskæres, ligtorne og nedgroede negle behandles, og der afsluttes med let fodmassage.

Du kan trygt lægge dine fødder i vores hænder. Lise og Pernille er begge erfarne fodplejere uddannet fra Københavns fodplejeskole

Akupunktur

er behandling med nåle. Pernille er uddannet TCM-akupunktør, hvilket vil sige, at det er den kinesiske, og meget gamle, tilgang med udgangspunkt i meridiansystemet, der behandles efter. Mange patienter har blandt andet oplevet rigtig god effekt ved menstruationssmerter, infertilitet, ledsmerter, muskelspændinger, hovedpiner samt ved søvnløshed.

Fysioterapi

Mikkel er den primære behandler og han har over 16 års erfaring med behandling. Han kan trylle med sine teknikker. Læg dig trygt på briksen.

Henvisning fra lægen? Vær opmærksom på at klinikken ikke har overenskomst med sygesikringen. Det vil sige, at du ikke får tilskud, såfremt du har en henvisning fra din læge. Du har derfor fuld egenbetaling hos Klinik Bundgaard

Sygeforsikring Danmark giver tilskud, såfremt du er medlem hos dem. 

Massage

er den fysiurgiske udgave, og der er mulighed for at bestille 30 min, 45min eller 60 minutter. Nathalie, Malene og Kate er klinikkens primære massører. Alle tre er veluddannede og kan tage godt fat.

Hårfjerning/Sugaring

uønsket hår fjernes ved brug af HEVI Sugaring metoden. HEVI er en 100% naturligt og endda økologisk produkt, lavet af rene råvarer samt sukker og vand. Se under Priser hvilket områder der behandles.

Ansigtsbehandlinger

forkæl og hjælp din hud med en skøn behandling af klinikkens kosmetolog, Nathalie. Du kan vælge mellem flere behandlinger, men der bruges nogle af de bedste produkter ved hver enkelt behandling og hver gang. Du fortjener det bedste.

Makeup 

udføres ligeledes af klinikkens kosmetolog Nathalie. Du kan vælge mellem den lette hverdags makeup til den helt store brude makeup hvor der indgår en prøve makeup

 

 

 

 

 

Info

Hovedgaden 16 C, 4270 Høng
+45 21 46 65 43
klinikbundgaard@gmail.com

12 hours ago

Klinik Bundgaard

Her er Mikkel Hagemann, klinikkens nye ansigt. Han starter i uge 32, og han er fantastisk dygtig.
Pernille glæder sig til, at skulle arbejde sammen med ham igen. De har for 6 år siden arbejdet sammen hos Alsidig Fysioterapi i Kalundborg.
Mikkel som fysioterapeut, Kate og Nathalie som massører vil være de primære manuelle behandlere til klinikkens kunder.

Mikkel Hagemann Fysioterapeut
Sidste dag i Slagelse inden jeg er at finde i Høng
... See moreSee less

Mikkel Hagemann Fysioterapeut
Load morePriser

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Booking

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt os

Tryk her for at læse mere


Læs mere